Tjock till smal

Alla inlägg den 3 juli 2012

Av Linda - 3 juli 2012 22:43

En sak som är en stor förändring hos mig är att jag numer vågar hoppas.  Tidigare har jag alltid sett glaset som halvfullt, och har jag haft en dålig period, och fått en bra, då har jag inte vågat hoppas. Jag har liksom väntat in det dåliga som jag "vet" är på väg.  Därför har jag inte kunnat njuta när jag fysiskt/psykiskt mått bra.  Lagen om alltings jävlighet liksom. 


Men efter en väldigt vaken och jobbig natt, med inte många timmars sömn, och ett par sömnparalyser, så gick jag upp vid 10-tiden.  Jag fick aldrig någon helvetessmärta idag. 

Och jag har..peppar,peppar...inte svimmat sedan jag kraschade diskmaskinen i söndags. Två dagar utan helvetessmärta och utan svimningar. 

Jag har gått till centrum,  och jag är trött och utmattad. Jag begriper inte hur någon som bara är hemma, kan bli så trött av ingenting.  Men jag har haft en bra dag idag. 

Jag har suttit ute i trädgården och läst. 

Jag har gått ca 4 km totalt idag


För några år sedan hade jag inte kunnat njuta av att faktiskt må bra. Utan jag hade haft negativa tankar om "undra hur länge det här varar då?" 


Nu är jag mer i nuet. Jag tror jag måste vara det för att överhuvudtaget överleva helvetesmärtorna. För även om läkaren är mer oroad över svimningarna så är helvetessmärtan det som jag att jag löper risk att avsluta allt.


Jag har idag varit inne på min sjätte LCHF dag.  Jag är dock inte helt kolhydratsnollad utan jag äter lite vindruvor och bär, och smaksatt kesella.   Men än så länge har det varit MYCKET ägg och kött. Jag har inget bra upplägg. Så jag ska göra en planering, så jag vet vad jag ska äta. 


Jag tänkte även göra ett allvarligt försök med migränyogan.  Vad jag sett som mitt största hinder är att när jag inte vill bli störd är då barnen har sina känselspröt och stör så mycket som möjligt.


Naturligtvis kommer jag blogga om hur det går med yogan, jag måste bara få in den i vardagen.  Det kan tyckas att det borde vara väldigt enkelt att få tid till sådant nu när jag är sjukskriven, men det mesta jag gör blir jag trött och utmattad av.  Yr eller svimfärdig.  Idag har jag varit till affären, och jag har tvättat och hängt tvätt. Det räcker...gott och väl.


Det här har varit en bra dag.  Nu satsar jag på en tredje bra dag. Babysteps!

Presentation


Jag har minskat 11 kg. Min ambition är givetvis att fortsätta minska allra helst 15 kg till, men min kropp motarbetar mig då jag har fibromyalgi, svår huvudvärk, yr och svimmar. Och av någon knepig anledning blir sjuk och får feber av ganska lätt träning.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Jag


Ovido - Quiz & Flashcards