Tjock till smal

Alla inlägg den 25 mars 2012

Av Linda - 25 mars 2012 22:44

   Dag 5 på 100 dagars utmaningen, och min största utmaning är att försöka tolka min kropp.  Jag har äntligen kontaktat en naprapat som förhoppningsvis ska få bukt med min arm.


Min kropp var inte med mig på träningen idag heller. Jag körde 10 minuters crosstrainer men den har börjat gnissla och låta så att den röstar över musiken. Jag står helt enkelt inte ut med oljudet mer än maximalt 10 minuter. Då är jag iallafall lite uppvärmd. Så premiärinvigde jag min gymstick.

    


Tyvärr fick jag inget flöde alls, och tränade bara i 15 minuter. Total 15 minuters träning med andra ord. 


Att tolka kroppen är inte det lättaste. Jag kan tycka det är jättesvårt att veta när jag är sjuk, när jag inte är sjuk, när jag bara har en dålig dag, eller när jag faktiskt kan pressa mig och när jag inte kan pressa mig.  Så jag har beslutat att göra som läkaren säger. Pressa mig, tills kroppen säger ifrån.  Det gör den ganska fort om den inte är med på saken. 


Någonting som många av de tävlande i 100 dagar har gjort är att de lägger ut sina före bilder nu. Man behöver inte göra det förrän sista juni, när man samtidigt lägger ut sina efter bilder.  Och jag har funderat....vågar jag?  Jag som inte ens badar för att jag tycker jag är för tjock. 

Men samtidigt så känns det som att om jag lägger ut bilder så har jag "commitat".  Då måste jag visa på förändring.   Eller så väntar jag tills jag har några bilder som faktiskt visar på förändring.

Jag får fundera lite till....


Min träningsvecka som jag hoppas kunna följa om jag får vara frisk och kry, är som följer;


Måndag;  MRL (Mage,rumpa, Lår)

Tisdag; Zumba

Onsdag; Hundpromenad

Torsdag; Powerwalk 5 km

Fredag; hundpromenad

Lördag; Powerwalk/ crosstrainer

Söndag; spontant.



Presentation


Jag har minskat 11 kg. Min ambition är givetvis att fortsätta minska allra helst 15 kg till, men min kropp motarbetar mig då jag har fibromyalgi, svår huvudvärk, yr och svimmar. Och av någon knepig anledning blir sjuk och får feber av ganska lätt träning.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Jag


Ovido - Quiz & Flashcards