Tjock till smal

Alla inlägg den 2 september 2011

Av Linda - 2 september 2011 21:06

Jag har varit sjuk i några dagar, feber, muskelvärk och en yrsel som varit riktigt besvärlig. Min stackars hund fick bara gå promenader på max 500 meter, och då var jag riktigt slut.  I  onsdags låg jag i sängen och saknade simningen.  Jag simmar ju nämligen på måndagar och onsdagar.


Igår kom min välkomstgåva från Giviktkoll.


  Jag fick det här paketet när jag blev medlem i viktkoll.  Men jag har ju inte haft möjlighet att testa. Jag har velat testa Zumba sedan jag hörde talas om det men eftersom jag är stor som en flodhäst och min kordination är lika med noll så har jag inte vågat. Men nu kan jag ju testa i min ensamhet.  Dock är ju den där feststämningen inte riktigt där när man gör det framför teven.  Men nu har jag bestämt mig för att pröva på riktigt. Med instruktör och andra som dansar eller vad man gör. Gulp!


Jag kommer fortsätta med simningen måndagar och onsdagar. Torsdagar tänkte jag testa Zumban. Och så är jag väldigt sugen på att testa yoga på söndagar. Tar jag ut mig om jag tränar så mycket? Det är egentligen bara Zumban som är intensivt, och där kroppen kan få för sig att protestera. 

Samtidigt som jag vill testa det här känner jag att jag är borta från familjen lite väl mycket.  Men jag får väl börja bli egoist. Jag vill verkligen gå ner i vikt. Jag vill verkligen bli starkare och må bättre. 

Presentation


Jag har minskat 11 kg. Min ambition är givetvis att fortsätta minska allra helst 15 kg till, men min kropp motarbetar mig då jag har fibromyalgi, svår huvudvärk, yr och svimmar. Och av någon knepig anledning blir sjuk och får feber av ganska lätt träning.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Jag


Ovido - Quiz & Flashcards